Willem van Konijnenburglaan 1a, 5613DW Eindhoven
omzet verhogende website

Beter vindbaar in Google

Google is nog altijd de meest gebruikte zoekmachine, zowel nationaal als internationaal. Met een marktaandeel van 93% in Nederland is het dé speler waarop jij jezelf wil focussen op het gebied van search engine optimization (SEO). Een goede positie op Google bemachtigen kan grote invloed hebben op onder andere jouw bedrijfsresultaat. Hoe meer mensen er op je website terechtkomen, hoe meer mensen er om kunnen worden gezet in betalende klanten.

Hoger in Google komen is tegenwoordig niet meer zo simpel als het lijkt, er moet namelijk met veel meer rekening worden gehouden dan enkel wat zoekwoorden. Vroeger kwam je nog met een trage website en minder goede content weg als je website genoeg zoekwoorden bevatte, dat is tegenwoordig een ander verhaal. De snelheid van je website, backlinks, relevantie en zoekwoorden zijn slechts een greep uit de dingen waarop je website moet worden geoptimaliseerd.

  • Laat jouw klanten jou beter vinden
  • Beter vindbaar is groter bereik
  • Groter bereik = meer leads
  1. Optimaliseren techniek website
  2. Verbeter de teksten
  3. Verbeter de zoekwoorden

Je website sneller laden is er daar één van. We comprimeren je foto’s en hebben andere trucjes in petto om die website bloedsnel te maken. Tipje van de sluier: in plaats van 40 afbeeldingen inladen, kunnen we bijvoorbeeld 10 afbeeldingen inladen tijdens het openen van de website. Als je bezoeker naar beneden scrolt worden er weer 10 ingeladen, enzovoort. Op die manier hoeven er in het begin minder afbeeldingen worden geladen, waardoor je website sneller is, en blijft de bezoeker langer op de website. We willen in ons hoofd namelijk iets ‘compleet’ maken. Ook het kritisch kijken naar jouw hosting kan een onderdeel zijn. Veel budget hostings hebben lagere snelheden dan bijvoorbeeld VGI Hosting

Website optimalisatie door VGI Websites & Zo betekent dat jouw website ook echt onder handen wordt genomen en wordt geoptimaliseerd. Wij gaan ervoor zorgen dat jij hoger in Google terechtkomt. We gaan aan de slag met alle elementen die nodig zijn om op de goede manier een hogere positie te bereiken.

Laat ons jou zien hoe goed het kan zijn

Gratis SEO analyse