Willem van Konijnenburglaan 1a, 5613DW Eindhoven
Weet wat er gebeurt op jouw website

Analytics & search console

Het hebben van een website is stap 1, het optimaliseren van die website voor meer verkeer is stap 2, maar de stap die je daarna moet nemen is misschien wel het belangrijkste. Het analyseren. We leren meer van fouten dan van een foutloos optreden, zo ook met SEO. Met analytics door VGI wordt er voor jou geëvalueerd hoe het er met de website voor staat. Wat werkt goed? Wat moet worden verbeterd?

 

Het evalueren van je website en de analytische gegevens die Google geeft door middel van Google Analytics is ontzettend belangrijk. Een website is nooit helemaal af, maar pagina’s kunnen wel geperfectioneerd worden. Je krijgt namelijk een duidelijk beeld van je doelgroepen, het gedrag van de bezoekers op je website en gebeurtenissen. Op basis van die gegevens kunnen wij bepaalde elementen veranderen of anders inzetten, zo kunnen we de conversie van je website verder gaan verhogen. Rome is niet in één dag gebouwd, jouw perfecte website ook niet.

met een goede strategie
Meer resultaat

Constante analyses draaien vraagt om een bepaald inzicht. Door met VGI samen te werken, kies jij voor een partij die weet waar het om draait in deze branche. Data freaks analyseren jouw data, voeren verbeteringen door en zorgen ervoor dat je website optimaal rendeert.

 

Dit kan onder andere door te testen. Hierbij kan de ene helft van de websitebezoekers landingspagina A zien, en de andere helft landingspagina B. Op die manier kan er worden gekeken welke bijvoorbeeld zorgt voor de meeste interactie, of voor de meeste verkopen of aanvragen.

 

Met de search console van Google krijgen we inzicht in de aanwezigheid van jouw site in de zoekresultaten. Soms kan het voorkomen dat een website of bepaalde pagina niet goed wordt geïndexeerd door Google, dit kan dan worden ingezien en verholpen worden.

Jouw website ook continu ‘on top of your game’ laten presteren? Kies dan voor VGI Websites & Zo. Wij zorgen ervoor dat jouw website optimaal rendeert en concurrenten in de schaduw laat staan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

STOP MET PROBEREN, LAAT ONS JE HELPEN

Gratis advies?