Willem van Konijnenburglaan 1a, 5613DW Eindhoven
Zelf proberen = minder resultaat voor meer geld
SEA – adverteren op Google

Search Engine Advertisement wordt steeds belangrijk en adverteren kan ontzettend winstgevend zijn voor jouw onderneming. Hoger in Google komen kan namelijk via een organische manier, dit lees je op onze SEO-pagina. Hoe goed je ook je best doet, en hoe hoog je ook in die zoekmachines terecht komt, er zal altijd één iemand boven je staan. En diegene betaalt Google daarvoor.

Google adverteren is daarom een geweldige optie om snel nieuwe mensen te vinden. Het adverteren kan op twee manieren: met je website adverteren tussen de zoekresultaten, of je producten rechtstreeks aanbieden via Google Shopping. Wanneer jij schoenen verkoopt, en iemand zoekt naar schoenen op Google, krijgen zij direct een foto te zien van jouw schoenen en kunnen zij deze kopen.

met een goede strategie
Meer resultaat

Bij SEA komt meer kijken dan een zoekmachine een bepaald bedrag betalen en hopen dat je beter wordt gevonden. Zorgen voor een duidelijke campagne strategie is noodzakelijk, en daar kan VGI jou bij helpen. Onder het hebben van een goede campagne strategie valt onder andere advertentie copywriting. De tekst (copy) voor een advertentie schrijf je natuurlijk op een andere manier dan een informatief artikel, deze tekst moet verkopend zijn.

Biedstrategie en budget strategie

Je hebt daarnaast ook een biedstrategie en budget strategie nodig. Hoeveel geld spenderen we aan advertentie A, en hoeveel aan advertentie B? Hoeveel moeten we bieden op een bepaalde advertentie? Allemaal vragen die meespelen en moeten worden beantwoord voor er überhaupt kan worden geadverteerd. Dit alles zorgt er namelijk voor dat je cost per click (CPC), zo laag mogelijk blijft. Iedere keer dat iemand op jouw advertentie klikt moet jij namelijk betalen aan de zoekmachine. Je wil natuurlijk dat dit bedrag zo laag mogelijk blijft, zodat er meer winst overblijft.

VGI Websites & Zo kan voor jou een goede advertentie strategie uitzetten en helpen met SEA in het algemeen. Neem contact met ons op en we gaan direct voor betere resultaten!

STOP MET PROBEREN, LAAT ONS JE HELPEN

Gratis advies?