flexile-white-logo
a

Over VGI Websites & Zo

  1. Home
  2.  » Over VGI Websites & Zo

Jouw succes is ons succes. – gelukkig worden van online resultaat

Wij krijgen een kick als jij het goed doet

Websites, webshops en alles ertussen. Dat is wat wij maken. Onze klantenkring, gaat van een schoonmaakbedrijf tot aan een schoonheidsspecialiste, van levenscoach tot aan schilder, van restaurant tot webshop voor het bijmaken van sleutels.

Weet jij niet zeker of jouw idee in een website kan worden gegoten? Dan weten wij het waarschijnlijk wel. En vaak kan het ook gewoon. Neem even contact op en wij helpen je op gang.

Sinds 2018 no-nonsens goede online marketing

Dit is waarom 98% van de klanten van het eerste uur bij ons blijft.

Wat een toppercentage! En het is niet eens overdreven. Bij rondvraag onder onze klanten, waarmee wij regelmatig contact onderhouden, leren wij dat vooral onze benaderbaarheid en korte en eerlijke lijntjes ons onderscheidt.

Een professionele informele benadering

Wij spreken dezelfde taal. Geen moeilijke termen

Technische kennis niet nodig. Wij ontzorgen jou compleet

Teksten en foto's zijn geen probleem. Wij helpen je als dat nodig is

Niet jij en wij, maar wij. Wij werken samen aan jouw groei

Onze tarieven gebaseerd op maatwerk. Ieder project is uniek

Geen verrassingen voor- maar ook niet achteraf

Starter? Vraag ons naar onze gunstige voorwaarden

Wij kunnen voor iedere soort ondernemer iets betekenen

Zo zitten wij in de wedstrijd

Onze VGI waarden zijn ons heilig

Hoe wij zijn reflecteert in ons werk. Wij geloven dat als je trouw blijft aan jouw core values, dat werken altijd plezier oplevert. Voor ons als leverancier maar ook voor jou als opdrachtgever

Kleine aanpassingen, korte hulpvragen, ook al hebben ze niet direct iets te maken met onze dienstverlening. Wij helpen je graag. 

Als wij er niet gelukkig van worden, dan word jij er ook niet gelukkig van. Wij werken alleen samen met enthousiaste ondernemers met leuke bedrijven.

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen online. Is er behoefte aan extra tips mbt ondernemen bijvoorbeeld? Wij helpen starters graag op weg

Rapportages per jaar

%

blijft bij ons

Klanten met meerdere VGI websites

Reviews ontvangen

Echte mensen, echte ervaringen

Klantcases - onze projecten

Naomi van Aarle - Kwalitatief schoon

Graag beveel ik iedereen VGI Websites & Zo aan.
Olaf levert vakkundig werk en luistert naar al je wensen. Door de korte lijnen en duidelijke communicatie weet hij binnen no-time een creatie te maken, met als eindstand een verbluffend resultaat. Mijn website straalt nu dankzij jou, volledig uit waar het bedrijf dan ook voor staat. Keep up the good work!

Bram Willemse - N&W Groep

Alles wat online gebeurt leg ik bij Olaf van VGI Websites & Zo neer. Mijn website verandert en groeit met ons bedrijf mee net als de diensten die ik bij VGI afneem. Wij begonnen met alleen de website en nu worden er succesvol Google advertenties gedraaid. Super tevreden!

Lieke schrijft - Bureau Burgwallen

Olaf maakt en onderhoud al een paar jaar mijn site. Niet alleen is ie super betrokken maar ook legt hij de lat hoor voor zichzelf. Dat maakt dat je zeker weet dat je het beste én het mooiste krijgt. Plus: met vragen kan je hem altijd even appen, dus laagdrempelig en supersnelle service. Elke euro waard. Liekeschrijft.amsterdam is fan 💛

Freek van hek - Acasa Dining

Goed geholpen met het bouwen van een nieuwe website. Realistische feedback gekregen op mijn eigen ontwerp, ideeën en samen tot een meesterwerk gekomen. Enorm dankbaar voor wat Olaf gerealiseerd heeft!

Martijn van Heesch - Martijn Kookt

Samenwerking met Olaf is uitstekend, hij weet precies wat mijn wens is! Ik krijg nu al veel complimenten over mijn website die door Olaf gebouwd is, top! Nogmaals dank Olaf!

Anneke Pieters - Vermeulen - ASP Groep

Van huisstijl doorvoeren op de Website, naar eerlijke adviezen over wat er wel en niet mogelijk is. Wij komen voor al onze websites altijd terug bij VGI.

Wie is VGI

Wij doen wat wij doen omdat wij het leuk vinden

Online is onze passie. Nooit stilstaan in de ontwikkelingen, altijd bezig.

Olaf van Gastel

Olaf van Gastel

VGI Eigenaar - online strategist

Eric van den Berk

Eric van den Berk

Webdesigner - code engineer

Anique Mares

Social advertiser

[trustindex data-widget-id="4975a4d4718b2982ba5932c469"]

Trots op onze samenwerkingen

Zij gingen jou voor.