HALLO! WIJ ZIJN VGI WEBSITES & ZO!
FULLTIME WEBDESIGNER

Websites, webshops en alles ertussen. Dat is wat wij maken. Onze klantenkring, gaat van een schoonmaakbedrijf tot aan een schoonheidsspecialiste, van levenscoach tot aan schilder, van restaurant tot webshop voor het bijmaken van sleutels.

Weet jij niet zeker of jouw idee in een website kan worden gegoten? Dan weten wij het waarschijnlijk wel. En vaak kan het ook gewoon. Neem even contact op en wij helpen je op gang.

…Flexibiliteit tonen wanneer de situatie daarom vraagt, meedenken, eerlijk zijn en altijd 110% geven. Zo zorgen wij voor een succesvolle online aanwezigheid voor jou

Luisteren, interpreteren waar jouw behoefte ligt en dat gieten in een werkende website. Daar ligt de kracht van VGI Websites & Zo. Trots zijn op wat er online staat, niet hoeven te denken aan het onderhoud. Jij moet doen waar jij goed in bent, wij regelen de website.

Weet jij niet zeker of jouw idee in een website kan worden gegoten? Dan weten wij het waarschijnlijk wel. En vaak kan het ook gewoon. Neem even contact op en wij helpen je op gang.

de essentiële stappen naar een goed en efficient resultaat
VGI LUISTERT.
VGI ONTWERPt
VGI CREËERT
wij maken prachtige websites en webshops
HET PROCES
Brainstorm
(max 50 minuten)

Kort bespreken we wat je wil, wat je wil bereiken en hoe het eruit mag komen te zien. Zo krijgen wij een beter beeld bij de opdracht.

ONTWERP
(max 3 dagen)

Wij bereiden ons voor op de opdracht. Maken een inschatting van wat wij nodig hebben en hoe lang wij erover gaan doen. Vervolgens krijg jij een offerte.

Bouwen
(± 2 tot 4 weken)

Lorem ipsum dolor sit ametcon sectetur adipisicing elit, sed doiusmod tempor incidi labore.

Oplevering
(max 60 minuten)

Helemaal tevreden en alle feedback verwerkt? Dan gaat de site online! Dat kan via onze hosting maar ook op jouw eigen hosting.

professional staff
Team members
Olaf v G (1)
Olaf van Gastel
Creative Director
1633002339596
Chantal Schellekens
Stagiaire Mediavormgever
ENKELE VAN ONZE SAMENWERKINGEN

Wij zijn constant aan het groeien. Wij zijn trots op al onze samenwerkingen.