Hallo! Wij zijn VGI Websites & Zo
Fulltime
Web
DESIGNER
DEVELOPER

Websites, webshops en alles ertussen. Dat is wat wij maken. Onze klantenkring, gaat van een schoonmaakbedrijf tot aan een schoonheidsspecialiste, van levenscoach tot aan schilder, van restaurant tot webshop voor het bijmaken van sleutels.

Weet jij niet zeker of jouw idee in een website kan worden gegoten? Dan weten wij het waarschijnlijk wel. En vaak kan het ook gewoon. Neem even contact op en wij helpen je op gang. 

…Flexibiliteit tonen wanneer de situatie daarom vraagt, meedenken, eerlijk zijn en altijd 110% geven. Zo zorgen wij voor een succesvolle online aanwezigheid voor jou
personal info

Bedrijf:  VGI Websites & Zo

Opgericht in:  Januari 2018

Telefoon:  040-2202403

Werkgebied:  Heel Nederland

Klantenkring:   137

Email:  info@vgigroup.nl

Hier zijn mijn
opleiding,
werk ervaring
and some skills
Jan-2018
Inschrijving KVK
Maart 2018
Eerste 10 Websites opgeleverd
November 2018
Specialisatie afgerond wordpress
December 2019
2019 groei van 475% gerealiseerd
Januari 2020
Nieuw logo-huisstijl
Maart 2020
Magische grens van 100 opgeleverde websites
Mei 2020
Nieuw eigen website gelanceerd
Grafisch design
SEO/SEA
Customer journey, UX
Woocommerce
my approach
ik luister
Ik ontwerp
ik creËer 
Luisteren, interpreteren waar jouw behoefte ligt en dat gieten in een werkende website. Daar ligt de kracht van VGI Websites & Zo. Trots zijn op wat er online staat, niet hoeven te denken aan het onderhoud. Jij moet doen waar jij goed in bent, wij regelen de website.
1
Websites
1
Onderhoudscontracten
1
Webshops
0
Klanten weggegaan
Latest projects
I’ve worked on
palmsandmore.nl
coachpimvandeuveren.nl
stayclean.eu
sneleenspel.nl
Haircrane.com
Bestelhetveem.nl
thebeautybakery.nl
Dominusetdomina.nl
motorprime.nl
frontrowsupport.com
lexfit040.nl
perfectclean24-7.nl
benrdakwerken.nl
mkookt.nl
sk-loodgieter.nl
enderadviesgroep.nl
WORK WITH ME!
Vertel ons over jouw idee
testimonials
My clients say
about me
10
Marcel van Doorn
Webathletic Coaching
Eigenaar

Olaf heeft voor mij een fantastisch werkende website gemaakt. En met werkende, bedoel ik ook echt werkende! Er is niets waar Olaf niet aan heeft gedacht. Van strategische inrichting van de webshop als meedenken in de customer journey!

Ik heb meerdere website bouwers gesproken maar Olaf sprong veruit boven de rest vanwege zijn stijl, passie, eerlijkheid en transparantie. Ook na de website lancering blijft Olaf in contact met je! Wat ook erg fijn is, is dat je gewoon bij Olaf op kantoor kunt komen. Niets zo fijn om sommige onderwerpen face-to-face te bespreken.

Ik kan Olaf aan iedereen aanraden!

11
Cill Bakker
Purebel Academy
Eigenaar

Purebel Academy heeft een goed werkende, frisse en vooral identieke website dankzij VGI. De samenwerking was goed met Olaf. Dank Dank, Duizend maal Dank 🤩. Tot snel!

24.jpg
Lex Ernest
Lexfit+
Voorzitter

Deze man heeft er persoonlijk voor gezorgd dat ik alle tools nodig had om mijn eigen stichting te starten, daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor. Geeft altijd 110%, is heel benaderbaar, een gevoelsmens die het beste voor iedereen wil. Hier moet je zijn als je iemand wil die streeft jouw ambities mede mogelijk te maken!

08.jpg
Bertie Klaassen
Asperges op de velden
Eigenaar

Zeer snelle service, meedenkend, creatief en uiterst professioneel. Aanrader als het gaat om websites en overige communicatiemiddelen!

7-1 (Demo)
John Sarbach
John Sarbach Coaching
Eigenaar

Snel, vakkundig en erg fijn in de communicatie. Zowel in bereikbaar en toegankelijk zijn, als in betrokkenheid en vriendelijkheid. Ik geniet nog steeds van mijn nieuwe websites!