flexile-white-logo
a

Over Olaf van Gastel

  1. Home
  2.  » 
  3. Over VGI Websites & Zo
  4.  » 
  5. Ons Team
  6.  » Over Olaf van Gastel

Hi, Ik ben Olaf van Gastel

Intrinsiek gemotiveerd om elke dag iets bij te leren op online gebied.

Je werkt het liefst met iemand waar je een klik mee hebt. Hij gaat uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor jouw online bedrijf. Daarom lijkt het mij goed om mezelf even voor te stellen. Hi! Ik ben Olaf van Gastel en websites maken is waar ik – qua werk – gelukkig van word. Van Kinds af aan was ik al bezig met coderen om online profielletjes te maken. 

Ook tijdens mijn studie, heb ik websites gemaakt. Tot het moment dat ik mij realiseerde, dat dit mijn passie was. Dit leverde energie op. En de absolute kers op de taart? Als jij succes hebt met jouw website of webshop, dan beschouw ik dat als een succes voor mij. Dat is mijn doel, mijn missie en waarvoor ik opsta. Dit wil ik ook voor jou bewerkstelligen!

mijn visie

"jouw succes is mijn succes"

Ik vind het mega gaaf om te zien dat conversie statistieken van klanten omhoog gaan. Dat bevestigt niet alleen dat wij goed bezig zijn maar dat de klant zijn zorgen achter zich laat voor een groot gedeelte. Ik leer elke dag weer iets bij om te zorgen dat wij jou nog meer kunnen ontzorgen.

Olaf van Gastel

what life taught me

Wat maakt mij anders dan anderen?

Uit alle dingen die ik gedaan heb, heb ik lessen gehaald. Dit maakt mij uniek en dat vormt één van de grootste USP’s van mijn bedrijf.

Studie Vastgoed & Makelaardij

Een ontwikkelingsproject opzetten. Creatief oplossend te werk gaan en alle stake- en shareholders dezelfde kant op krijgen. Gestructureerd te werk gaan, projecten in al zijn faccetten uitwerken.

Bijbanen in Horeca - evenementen - catering

Geen negen tot vijf mentaliteit, goed leren luisteren en door hard werken iedereen een lach op het gezicht te leveren. Maar bovenal mijn commerciële ervaring geoptimaliseerd alsook het probleem oplossend vermogen 

Hoofdklasse scheidsrechter KNHB

Werken met mensen die op de top van hun werkveld zitten. Duidelijke doelen voor ogen hebben en zich daar onverstoorbaar voor inspannen. Om deze topsporters te leiden en begeleiden door overzicht te bewaren en zelf het hoofd koel te houden wanneer zij dat niet altijd kunnen.

Echte mensen, echte ervaringen

Klantcases - onze projecten

Naomi van Aarle - Kwalitatief schoon

Graag beveel ik iedereen VGI Websites & Zo aan.
Olaf levert vakkundig werk en luistert naar al je wensen. Door de korte lijnen en duidelijke communicatie weet hij binnen no-time een creatie te maken, met als eindstand een verbluffend resultaat. Mijn website straalt nu dankzij jou, volledig uit waar het bedrijf dan ook voor staat. Keep up the good work!

Bram Willemse - N&W Groep

Alles wat online gebeurt leg ik bij Olaf van VGI Websites & Zo neer. Mijn website verandert en groeit met ons bedrijf mee net als de diensten die ik bij VGI afneem. Wij begonnen met alleen de website en nu worden er succesvol Google advertenties gedraaid. Super tevreden!

Lieke schrijft - Bureau Burgwallen

Olaf maakt en onderhoud al een paar jaar mijn site. Niet alleen is ie super betrokken maar ook legt hij de lat hoor voor zichzelf. Dat maakt dat je zeker weet dat je het beste én het mooiste krijgt. Plus: met vragen kan je hem altijd even appen, dus laagdrempelig en supersnelle service. Elke euro waard. Liekeschrijft.amsterdam is fan 💛

Freek van hek - Acasa Dining

Goed geholpen met het bouwen van een nieuwe website. Realistische feedback gekregen op mijn eigen ontwerp, ideeën en samen tot een meesterwerk gekomen. Enorm dankbaar voor wat Olaf gerealiseerd heeft!

Martijn van Heesch - Martijn Kookt

Samenwerking met Olaf is uitstekend, hij weet precies wat mijn wens is! Ik krijg nu al veel complimenten over mijn website die door Olaf gebouwd is, top! Nogmaals dank Olaf!

Anneke Pieters - Vermeulen - ASP Groep

Van huisstijl doorvoeren op de Website, naar eerlijke adviezen over wat er wel en niet mogelijk is. Wij komen voor al onze websites altijd terug bij VGI.