flexile-white-logo
a

Liekeschrijft.amsterdam

Politie agente, blogger en influencer bekend van programma Bureau Burgwallen

Opdrachtgever

Lieke Hester
Schrijfster Liekeschrijft

Team

Olaf – Design en bouw website, SEO

Diensten

Categorie

Webdesign, SEO

Via Via kwam de Amsterdamse Lieke bij mij terecht. Ze schreef al een aantal jaar blogs met zo’n 50 tot 100 vaste volgers als gevolg.

Dat deed ze op het wordpress platform maar anders dan wat gebruikelijk is. Wij hebben voor haar eerst via een ander platform een website gebouwd en daarmee is ze van 50 volgers naar enkele duizenden volgers gegaan.

Toen kwam Bureau Burgwallen bij Lieke en is alles sky high gegaan. Het vorige platform voldeed niet meer en wij zijn weer terug bij het vertrouwde multifunctionele wordpress.

Binnenkort komt haar boek uit!

Niet geheel onbelangrijk om te vermelden. Op onze hosting komt Lieke uit met een geweldige 100% op google pagespeed!

Ik ben al een aantal jaar super tevreden klant van Olaf. Hij is creatief, denkt mee, lekker outside the saaie box, lost problemen snel op en is goed bereikbaar. Dat alles resulteert voor mij in een mooie, up to date en goedlopende blog. Mezelf een mooie site door een professional kado doen was mijn beste besluit ooit. Ik hoef nergens naar om te kijken en alleen mijn blogs zelf online te gooien. Daardoor doe ik zorgeloos wat ik leuk vind, en hij waar hij goed in is én leuk vind. Inmiddels is mijn blog en bijbehorende insta een (groot) succes en ligt er zelfs bijna een door mij geschreven boek in de winkels. Zonder Olaf zijn kennis, enthousiasme en ook zijn eerlijkheid had ik niet gestaan waar ik nu sta. Als je twijfelt: Doe jezelf een site van Olaf kado.

Lieke Hester

Blogger, Lieke schrijft

ASP website optimal

Portfolio

Bekijk ook deze projecten

Dit is slechts een hele mooie greep uit onze Portfolio. Kijk wat de opdrachgevers als briefing meegaven, wat wij ermee hebben gedaan en hoe zij de samenwerking hebben ervaren.