flexile-white-logo
a

Social media groei management

  1. Home
  2.  » Social media groei management

Ontdek de kracht van social media

Wij managen jouw social media groei, jij ervaart meer leads.

De meeste bedrijven hebben wel iets van Social Media. Wij weten hoe tijdrovend het bijhouden en consequent posten kan zijn. Wij weten ook hoe je Social Media kunt inzetten om effectief en actief jouw merk te laten groeien en dat om te zetten in meer contactmomenten van jouw ideale klant

Ben jij deze ondernemer?

Beheer jij op deze manier jouw Social Media?

Er is een verschil tussen af-en-toe iets leuks posten en jouw ideale klant aan jou binden door interactie uit te lokken en boeiende content te plaatsen.

N

Heel veel volgers maar nauwelijks likes/reacties? Dan straft jouw platform jou in het algoritme.

N

Jouw posts zien er vrijwel altijd hetzelfde uit

N

Je hebt moeite met goede tekstent te verzinnen

N

Je weet wat hashtags zijn, maar hebt nooit een hasthag onderzoek uitgevoerd

N

Het zijn altijd dezelfde, bekende mensen die liken

N

Je vindt het teveel werk om op alle relevante platformen te posten

N

Je post niet consequent en weet niet wat de beste posttijden voor jou zijn

N

Je weet niet van de hacktips om social media algoritmes in jouw voordeel te gebruiken

Herken jij jezelf hierin?

Wij kunnen elkaar helpen

Hoe je ons kunt helpen? Geef ons het vertrouwen om jou vrijblijvend te laten zien wat er WEL mogelijk is

Eigen huisstijl verwerkt in jouw posts. Herkenbaar en consistent. Wij designen jouw content.

Link jouw socials eenmalig en heel eenvoudig in ons management systeem. Bekijk, controleer en accordeer op afstand jouw posts.

Wij vinden jouw ideale klant, zoeken uit wanneer hij online is en wat hij graag ziet. Wij groeien jouw socials met echte actieve volgers.

24/7 Optimaal online

Sneller ladend, modernste technieken, 110% beter dan wat je had.

100% op ieder soort scherm

Mobiel, tablet, groot scherm, klein scherm. Jouw website ziet er altijd goed uit

Korte lijntjes

Wij bieden altijd support. bereik ons per telefoon, whatsapp of e-mail.

add creative to your website

Het digitale visitekaartje van je onderneming.

Stel je voor: potentiële klanten zoeken je op Facebook of Instagram en zien een rommelige feed. Geen duidelijke strategie. Een ongeorganiseerde bende.

Dan gaan deze potentiële klanten al malen in hun hoofd: ‘als social media al niet bij wordt gehouden, hoe gaat dat dan met klachten?’ ‘Lossen ze die wel me voor op?’

Wij zetten een strategie voor je uit. We zorgen ervoor dat alles er gelikt uitziet. Dat je kunt vlammen op je socials. Je eerste digitale indruk is geweldig. Ze gaan vervolgens naar je website, worden nog enthousiaster en daar is de aankoop. Of aanvraag.

Dat is wat social media management door VGI voor jou kan betekenen. Dat is wat je wil. Moeiteloos groeien door middel van social media. Wij regelen het.

Telefoon support - 040 2202403

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden. Buiten kantoortijden kun je ons whatsapp hulplijn gebruiken

Email - support@vgigroup.nl

Uitgebreid support nodig? Mail ons op dit email adres en mijn collegas en ik zitten erboven op.

Wil jij weten waar jouw kansen liggen?

Bind jouw volger

Duizenden volgers zo voor het oprapen

Social mediakanalen zijn meer dan eens het ‘ondergeschoven kindje’ bij ontzettend veel ondernemingen. Er is geen tijd voor, het wordt vergeten na twee weken of men weet niet hoe het werkt. ZONDE. Social media is dé manier om je potentiële klanten te bereiken. Iedereen zit ’s avonds op de bank zijn feed te checken. Ook jouw klant. Die chirurg is ook gewoon een mens.

Bijzijn is meemaken, zeggen we hier wel eens. En als jullie niet gezien worden, dan komen er ook geen klanten binnen. Althans, minder. Je concurrent doet het wel, die bouwt zijn following ondertussen vrolijk op en plukt er de vruchten van. We snappen dat jij voor je gevoel ‘betere’ dingen te doen hebt, dus regelen wij het gewoon voor je.

Vroeger kochten bedrijven posters en reclames in. Dan reden er duizenden mensen langs je bord dat langs de snelweg stond, maar was 90% niet geïnteresseerd. Tijden veranderen. Tegenwoordig checken miljoenen Nederlanders hun social mediakanalen. En al die miljoenen mensen kunnen zonder moeite bereikt worden. Organisch.

Je wordt gevolgd door mensen die je producten of diensten interessant vinden. Anderen volgen je omdat ze je merk zo geweldig vinden. En wat doen zij? Zij delen dat met mensen die daar ook geïnteresseerd in kunnen zijn. Zie het als een olievlek. Voor je het weet ben je bekend, weten nieuwe klanten je te vinden en kun je dat klantenbestand van je uit gaan breiden.

Wat wij zouden kunnen realiseren

Met bewezen technieken

Als topspeler op webdesign en online marketin gebied, zijn wij in staat om top resultaten te behalen. 

  • Minimale groei in traffic 65% 65%
  • Minimale groei leads 55% 55%
  • Snelheid op Google Pagespeedscore 99% 99%

Laat jouw website analyseren

Echte mensen, echte ervaringen

Klantcases - onze projecten

Naomi van Aarle - Kwalitatief schoon

Graag beveel ik iedereen VGI Websites & Zo aan.
Olaf levert vakkundig werk en luistert naar al je wensen. Door de korte lijnen en duidelijke communicatie weet hij binnen no-time een creatie te maken, met als eindstand een verbluffend resultaat. Mijn website straalt nu dankzij jou, volledig uit waar het bedrijf dan ook voor staat. Keep up the good work!

Bram Willemse - N&W Groep

Alles wat online gebeurt leg ik bij Olaf van VGI Websites & Zo neer. Mijn website verandert en groeit met ons bedrijf mee net als de diensten die ik bij VGI afneem. Wij begonnen met alleen de website en nu worden er succesvol Google advertenties gedraaid. Super tevreden!

Lieke schrijft - Bureau Burgwallen

Olaf maakt en onderhoud al een paar jaar mijn site. Niet alleen is ie super betrokken maar ook legt hij de lat hoor voor zichzelf. Dat maakt dat je zeker weet dat je het beste én het mooiste krijgt. Plus: met vragen kan je hem altijd even appen, dus laagdrempelig en supersnelle service. Elke euro waard. Liekeschrijft.amsterdam is fan 💛

Freek van hek - Acasa Dining

Goed geholpen met het bouwen van een nieuwe website. Realistische feedback gekregen op mijn eigen ontwerp, ideeën en samen tot een meesterwerk gekomen. Enorm dankbaar voor wat Olaf gerealiseerd heeft!

Martijn van Heesch - Martijn Kookt

Samenwerking met Olaf is uitstekend, hij weet precies wat mijn wens is! Ik krijg nu al veel complimenten over mijn website die door Olaf gebouwd is, top! Nogmaals dank Olaf!

Anneke Pieters - Vermeulen - ASP Groep

Van huisstijl doorvoeren op de Website, naar eerlijke adviezen over wat er wel en niet mogelijk is. Wij komen voor al onze websites altijd terug bij VGI.

Trots op onze samenwerkingen

Zij gingen jou voor.