flexile-white-logo
a

VGI Diensten

  1. Home
  2.  » VGI Diensten
MEER DAN ALLEEN EEN ‘ONLINE BROCHURE’

Websites die informeren, converteren en genereren

Wij maken websites voor ondernemers die op zoek zijn naar meer dan alleen het hebben van tekst en plaatjes online. Voor die ambitieuze ondernemers waar wij mee samenwerken realiseren wij websites die de bezoekers dienen en aan de andere kant geld verdienen.

ALLE INSTRUMENTEN OM ZORGELOOS OMZET TE MAKEN

VGI Webshop: een mooie winkel en een stoep vol klanten.

Heb jij een product en spendeer je teveel tijd en levert het je te weinig klanten op? Zonde van jouw tijd en zonde van de kansen die jij laat liggen. Wij werken samen met ambitieuze webshop eigenaren die meer tijd willen overhouden en meer resultaat willen boeken met hun webshop. 

ONTDEK DE KRACHT VAN SOCIAL MEDIA

Wij managen jouw social media groei, jij ervaart meer leads.

De meeste bedrijven hebben wel iets van Social Media. Wij weten hoe tijdrovend het bijhouden en consequent posten kan zijn. Wij weten ook hoe je Social Media kunt inzetten om effectief en actief jouw merk te laten groeien en dat om te zetten in meer contactmomenten van jouw ideale klant

Zorg goed voor jouw website

Altijd een actieve website, clean, veilig en met alle updates

Een website is net als een auto. Zorg jij goed voor jouw auto, dan zorgt hij goed voor jou. Een goed onderhouden website laadt sneller, is veiliger, wordt door Google hoger gerankt en het belangrijkste van allemaal, jouw bedrijf zit nooit zonder. 

EEN SOLIDE BASIS OM ONLINE SUCCES OP TE BOUWEN

Hosting is de fundering van jouw website. Goede fundering is minder frustratie en meer resultaat

Door met een goede webhosting partner te werken kun jij echt gaan bouwen aan je onderneming. Je kan veel bezoekers tegelijkertijd verwerken, je website is altijd snel en veilig. Dat is hoe je van bezoekers klanten maakt.