flexile-white-logo
a

SEA – adverteren op Google

  1. Home
  2.  » 
  3. VGI Diensten
  4.  » 
  5. Beter vindbaar in Google
  6.  » SEA – adverteren op Google

Gegarandeerd bovenaan 

Jouw bedrijf komt vollop in de schijnwerpers bij jouw meest ideale klant.

Google adverteren is een geweldige optie om snel nieuwe mensen te vinden. Het adverteren kan op twee manieren: met je website adverteren tussen de zoekresultaten, of je producten rechtstreeks aanbieden via Google Shopping. Wanneer jij schoenen verkoopt, en iemand zoekt naar schoenen op Google, krijgen zij direct een foto te zien van jouw schoenen en kunnen zij deze kopen.

Ben jij deze ondernemer?

Betaal alleen voor echte clicks naar jouw website

Wij horen vaak; advertentie op Google plaatsen wij zelf. Dat heeft google natuurlijk het liefst. Wat Google nog veel liever heeft is dat jij je laat bijstaan door een profesionele partij als VGI. Meer resultaat betekent 9/10 keer dat jij als klant je confirmeert aan adverteren op Google.

N

Betaal alleen voor de clicks naar jouw website

N

Transparant in de kosten/adspend. Houd controle over de uitgaves

N

Zoekwoorden onderzoek - weet waar de kansen liggen en het rendement het hoogst is

N

Dynamische advertentieteksten zodat de meest succesvolle combinatie het vaakst wordt getoond

N

Rapportages, analyses en bijsturing inbegrepen. Leer waar de kansen liggen en waar niet.

N

Gebruik de nieuwste advertentie technieken voordat de concurentie dat doet

N

Haal leads en verkopen binnen terwijl jij zelf thuis op de bank zit

Herken jij jezelf hierin?

Wij kunnen elkaar helpen

Hoe je ons kunt helpen? Geef ons het vertrouwen om jou vrijblijvend te laten zien wat er WEL mogelijk is

Hoge standaarden, kwaliteit hoog in het vaandel. Het hoogste rendement tegen de laagste advertentiekosten. Dat is ons doel

Korte lijntjes met ons als partner. Betrouwbaar bedrijf met meerdere werknemers. En een trackrecord van het behouden van 96% van onze klanten vanaf het eerste uur.

Iedereen kan adverteren, wij leveren echter resultaat. Het werkt op de achtergrond 24/7 door voor jou. Van het verspreiden van brand awareness tot het verkopen van jouw product.

24/7 Optimaal online

Sneller ladend, modernste technieken, 110% beter dan wat je had.

100% op ieder soort scherm

Mobiel, tablet, groot scherm, klein scherm. Jouw advertentie ziet er altijd goed uit

Korte lijntjes

Wij bieden altijd support. bereik ons per telefoon, whatsapp of e-mail.

Telefoon support - 040 2202403

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden. Buiten kantoortijden kun je ons whatsapp hulplijn gebruiken

Email - support@vgigroup.nl

Uitgebreid support nodig? Mail ons op dit email adres en mijn collegas en ik zitten erboven op.

Wil jij weten waar jouw kansen liggen?

VGI Websites

MET EEN GOEDE STRATEGIE MEER RESULTAAT

Search Engine Advertisement wordt steeds belangrijk en adverteren kan ontzettend winstgevend zijn voor jouw onderneming. Hoger in Google komen kan namelijk via een organische manier, dit lees je op onze SEO-pagina. Hoe goed je ook je best doet, en hoe hoog je ook in die zoekmachines terecht komt, er zal altijd één iemand boven je staan. En diegene betaalt Google daarvoor.

Google adverteren is daarom een geweldige optie om snel nieuwe mensen te vinden. Het adverteren kan op twee manieren: met je website adverteren tussen de zoekresultaten, of je producten rechtstreeks aanbieden via Google Shopping. Wanneer jij schoenen verkoopt, en iemand zoekt naar schoenen op Google, krijgen zij direct een foto te zien van jouw schoenen en kunnen zij deze kopen.

Bij SEA komt meer kijken dan een zoekmachine een bepaald bedrag betalen en hopen dat je beter wordt gevonden. Zorgen voor een duidelijke campagne strategie is noodzakelijk, en daar kan VGI jou bij helpen. Onder het hebben van een goede campagne strategie valt onder andere advertentie copywriting. De tekst (copy) voor een advertentie schrijf je natuurlijk op een andere manier dan een informatief artikel, deze tekst moet verkopend zijn.

BIEDSTRATEGIE EN BUDGET STRATEGIE

Je hebt daarnaast ook een biedstrategie en budget strategie nodig. Hoeveel geld spenderen we aan advertentie A, en hoeveel aan advertentie B? Hoeveel moeten we bieden op een bepaalde advertentie? Allemaal vragen die meespelen en moeten worden beantwoord voor er überhaupt kan worden geadverteerd. Dit alles zorgt er namelijk voor dat je cost per click (CPC), zo laag mogelijk blijft. Iedere keer dat iemand op jouw advertentie klikt moet jij namelijk betalen aan de zoekmachine. Je wil natuurlijk dat dit bedrag zo laag mogelijk blijft, zodat er meer winst overblijft.

VGI Websites & Zo kan voor jou een goede advertentie strategie uitzetten en helpen met SEA in het algemeen. Neem contact met ons op en we gaan direct voor betere resultaten!

Wat wij zouden kunnen realiseren

Met bewezen technieken

Als topspeler op webdesign en online marketin gebied, zijn wij in staat om top resultaten te behalen. 

  • Minimale groei in traffic 65% 65%
  • Minimale groei leads 55% 55%
  • Snelheid op Google Pagespeedscore 99% 99%

Laat jouw website analyseren

Echte mensen, echte ervaringen

Klantcases - onze projecten

Naomi van Aarle - Kwalitatief schoon

Graag beveel ik iedereen VGI Websites & Zo aan.
Olaf levert vakkundig werk en luistert naar al je wensen. Door de korte lijnen en duidelijke communicatie weet hij binnen no-time een creatie te maken, met als eindstand een verbluffend resultaat. Mijn website straalt nu dankzij jou, volledig uit waar het bedrijf dan ook voor staat. Keep up the good work!

Bram Willemse - N&W Groep

Alles wat online gebeurt leg ik bij Olaf van VGI Websites & Zo neer. Mijn website verandert en groeit met ons bedrijf mee net als de diensten die ik bij VGI afneem. Wij begonnen met alleen de website en nu worden er succesvol Google advertenties gedraaid. Super tevreden!

Lieke schrijft - Bureau Burgwallen

Olaf maakt en onderhoud al een paar jaar mijn site. Niet alleen is ie super betrokken maar ook legt hij de lat hoor voor zichzelf. Dat maakt dat je zeker weet dat je het beste én het mooiste krijgt. Plus: met vragen kan je hem altijd even appen, dus laagdrempelig en supersnelle service. Elke euro waard. Liekeschrijft.amsterdam is fan 💛

Freek van hek - Acasa Dining

Goed geholpen met het bouwen van een nieuwe website. Realistische feedback gekregen op mijn eigen ontwerp, ideeën en samen tot een meesterwerk gekomen. Enorm dankbaar voor wat Olaf gerealiseerd heeft!

Martijn van Heesch - Martijn Kookt

Samenwerking met Olaf is uitstekend, hij weet precies wat mijn wens is! Ik krijg nu al veel complimenten over mijn website die door Olaf gebouwd is, top! Nogmaals dank Olaf!

Anneke Pieters - Vermeulen - ASP Groep

Van huisstijl doorvoeren op de Website, naar eerlijke adviezen over wat er wel en niet mogelijk is. Wij komen voor al onze websites altijd terug bij VGI.

Trots op onze samenwerkingen

Zij gingen jou voor.