flexile-white-logo
a

SEO optimalisatie

  1. Home
  2.  » 
  3. VGI Diensten
  4.  » 
  5. Beter vindbaar in Google
  6.  » SEO optimalisatie

Hoog in google komen in jouw niche

Jouw website het antwoord laten geven op jouw ideale bezoeker's zoekvraag

Search Engine Optimization is een woord dat we steeds vaker horen. Iedereen lijkt ermee bezig te zijn, maar het goed doen is helaas niet voor iedereen weggelegd. Vrij logisch, tegenwoordig zijn er tal van dingen waar rekening mee moet worden gehouden. Google wordt steeds strenger, evenals zoekmachines als Bing en Yahoo. Bij VGI zijn we gespecialiseerd in het optimaliseren van websites voor zoekmachines. Je SEO-optimalisatie bij VGI neerleggen heeft tal van voordelen.

Wat WEL werkt voor jou op seo gebied

Iedereen belooft pagina 1

Wij kunnen jouw website, jouw pagina’s brengen op plekken waar jouw klanten ze kunnen vinden.

N

Wij vinden de relevante zoektermen voor jouw bedrijf

N

Voorzien jouw website van de juiste landingspagina's opgebouwd volgens bewezen marketing strategieën

N

Premium SEO plugins voor analyse en verbetering

N

Voegen structured data toe zodat Google jouw website snapt

N

Onze SEO tekstschrijver, schrijft prettig te lezen teksten die ook nog eens

N

Verhogen de domein authoriteit van jouw website met relevante white-hat linkbuilding strategieën

N

Zijn in staat om iedere wordpress technisch zo te optimaliseren zoals Google het het liefst heeft.

Herken jij jezelf hierin?

Wij kunnen elkaar helpen

Hoe je ons kunt helpen? Geef ons het vertrouwen om jou vrijblijvend te laten zien wat er WEL mogelijk is

Hoge standaarden, kwaliteit hoog in het vaandel, Geen valse beloftes en transparantie in wat er mogelijk is op SEO gebied

Korte lijntjes met ons als partner. Betrouwbaar bedrijf met meerdere werknemers. En een trackrecord van het behouden van 96% van onze klanten vanaf het eerste uur.

Elke SEO strategie die wij opleveren is meer dan alleen iets online. Het werkt op de achtergrond 24/7 door voor jou. Van het verspreiden van brand awareness tot het verkopen van jouw product.

24/7 Optimaal online

Sneller ladend, modernste technieken, 110% beter dan wat je had.

100% op ieder soort scherm

Mobiel, tablet, groot scherm, klein scherm. Jouw website ziet er altijd goed uit

Korte lijntjes

Wij bieden altijd support. bereik ons per telefoon, whatsapp of e-mail.

Telefoon support - 040 2202403

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden. Buiten kantoortijden kun je ons whatsapp hulplijn gebruiken

Email - support@vgigroup.nl

Uitgebreid support nodig? Mail ons op dit email adres en mijn collegas en ik zitten erboven op.

Wil jij weten waar jouw kansen liggen?

VGI Websites

Waarom SEO werkt voor jou

Als mensen tegenwoordig iets willen weten gaan ze niet meer naar een deskundig iemand, het wordt gewoon even opgezocht. Google, of een andere zoekmachine, is je beste vriend. Om die reden is het vindbaar zijn op een zoekmachine voor veel bedrijven van essentieel belang. Wie gevonden wordt, krijgt de kans zichzelf te laten zien.

Website optimalisatie is om die reden een belangrijk onderdeel van SEO. Je website moet zo worden ingedeeld dat een zoekmachine deze gemakkelijk kan verstaan en snappen. Je moet het hen zo makkelijk mogelijk maken, dan belonen zij jou met een betere vindbaarheid. Zo simpel is het eigenlijk.

Linkbuilding

Naast zoekwoorden, zijn ‘linkjes’ ook steeds bekender aan het worden in Nederland. Ook met het linken wordt er weer met een schuin oog gekeken naar klantgemak, en relevantie. Backlinks zijn daarin belangrijk. Backlinks zijn de links die op een andere pagina verwijzen naar jouw website. Als iemand jouw organisatie aanraadt op een forum en jullie website noemt, heb je een backlink te pakken.

Hoe meer backlinks je hebt, hoe relevanter je bent in de ogen van Google. Als je nu van plan bent om overal zelf links te plaatsen naar je eigen website kom je vroeg of laat van de koude kermis thuis. Hier zijn bepaalde regels voor opgesteld. Wanneer je binnen de lijntjes blijft noemen we dit white hat backlinks. Ga je daarbuiten? Dan hebben we met blackhat backlinks te maken. Bij VGI weten wij hoe je organisch, en op een legale manier, veel en waardevolle backlinks opbouwt.

Naast backlinks zijn interne links ook belangrijk. Je moet in je pagina’s door middel van linkjes verwijzen naar andere pagina’s op je website. Aan de achterkant van je website moet als het ware een spinnenweb worden gecreëerd, alle websites moeten aan elkaar worden gelinkt. Zoekmachines zien dan dat de pagina’s relevant zijn want ze zijn aan elkaar gekoppeld. Nogmaals: relevantie is op SEO gebied ‘the key to succes’!

STRUCTURED DATA EN SCHEMA.ORG

Structured data van Schema.org moet ook mee worden genomen. Het heeft namelijk ook invloed op je SEO. Schema.org is een initiatief van Google, Bing & Yahoo, de drie grootste zoekmachines.

Met dit programma kan jij gemakkelijker HTML-pagina’s opmaken, hier worden zoekmachines weer vrolijk van. Zij kunnen door die pagina’s je website namelijk gemakkelijker lezen. Dit doen ze bijvoorbeeld om een snippet (voorproefje) te maken. Ook hierbij geldt weer dat we het Google zo makkelijk mogelijk moeten maken.

Laat jouw website analyseren

Echte mensen, echte ervaringen

Klantcases - onze projecten

Naomi van Aarle - Kwalitatief schoon

Graag beveel ik iedereen VGI Websites & Zo aan.
Olaf levert vakkundig werk en luistert naar al je wensen. Door de korte lijnen en duidelijke communicatie weet hij binnen no-time een creatie te maken, met als eindstand een verbluffend resultaat. Mijn website straalt nu dankzij jou, volledig uit waar het bedrijf dan ook voor staat. Keep up the good work!

Bram Willemse - N&W Groep

Alles wat online gebeurt leg ik bij Olaf van VGI Websites & Zo neer. Mijn website verandert en groeit met ons bedrijf mee net als de diensten die ik bij VGI afneem. Wij begonnen met alleen de website en nu worden er succesvol Google advertenties gedraaid. Super tevreden!

Lieke schrijft - Bureau Burgwallen

Olaf maakt en onderhoud al een paar jaar mijn site. Niet alleen is ie super betrokken maar ook legt hij de lat hoor voor zichzelf. Dat maakt dat je zeker weet dat je het beste én het mooiste krijgt. Plus: met vragen kan je hem altijd even appen, dus laagdrempelig en supersnelle service. Elke euro waard. Liekeschrijft.amsterdam is fan 💛

Freek van hek - Acasa Dining

Goed geholpen met het bouwen van een nieuwe website. Realistische feedback gekregen op mijn eigen ontwerp, ideeën en samen tot een meesterwerk gekomen. Enorm dankbaar voor wat Olaf gerealiseerd heeft!

Martijn van Heesch - Martijn Kookt

Samenwerking met Olaf is uitstekend, hij weet precies wat mijn wens is! Ik krijg nu al veel complimenten over mijn website die door Olaf gebouwd is, top! Nogmaals dank Olaf!

Anneke Pieters - Vermeulen - ASP Groep

Van huisstijl doorvoeren op de Website, naar eerlijke adviezen over wat er wel en niet mogelijk is. Wij komen voor al onze websites altijd terug bij VGI.

Trots op onze samenwerkingen

Zij gingen jou voor.