Willem van Konijnenburglaan 1a, 5613DW Eindhoven
Start vandaag nog met hosting die geld oplevert in plaats van kost.

Online ruimte beschikbaar stellen aan klanten, dat is wat een webhosting provider doet. Zo ook VGI. In feite parkeer jij je website bij een externe partij, deze partij zorgt er vervolgens voor dat jouw website altijd verbonden is met het internet. Je huurt een stukje van een server, deze staat in een klein- of grootschalig datacenter. Op deze server staan alle documenten die jouw website vormen.

Door met een goede webhosting partner te werken kun jij echt gaan bouwen aan je onderneming. Je kan veel bezoekers tegelijkertijd verwerken, je website is altijd snel en veilig. Dat is hoe je van bezoekers klanten maakt.

Voordelen webhosting

Wanneer jij webhosting afneemt bij een externe partij hoef je zelf bijvoorbeeld geen onderhoud uit te voeren aan de server. Ook bij problemen hebben deze partijen professionals in dienst die deze snel op kunnen lossen, zo is jouw website altijd binnen de kortste keren weer online. Hierdoor loop jij geen verkopen of aanvragen mis.

Ook het verkrijgen van een SSL-certificaat via je webhosting partner is een groot voordeel. SSL zorgt ervoor dat alle documenten die tussen de server en browser worden uitgewisseld niet gestolen kunnen worden en geheim blijven. Dit zorgt voor een veilig gevoel bij klanten, wat kan bijdragen aan meer verkopen. Een consument geeft zijn geld namelijk liever uit in een veilige omgeving.

  • GRATIS SSL certificaat
  • 10 mail accounts
  • Hoge snelheid
  • Volledige controle 
Onze hosting pakketten
VGI Website
hosting
€5
Per maand
Gratis SSL certificaat
1 Domein – 10,- ex btw
10 GB Database ruimte
Perfect voor 1 website
VGI WEBSHOP
Hosting
€10
per maand
Gratis SSL certificaat
1 Domein – 10,- ex btw
15 GB Database ruimte
Perfect voor 1 webshop
VGI PREMIUM
hosting
€30
Per maand
Gratis SSL certificaat
1 Domein (1e jaar gratis)
20 GB Database ruimte
Het absolute beste
Gratis
Website verhuizing
En domein registratie voor 1 jaar