VGI Hosting
START VANDAAG NOG MET EEN HOSTING DIE GELD OPLEVERT INPLAATS VAN KOST.

Online ruimte beschikbaar stellen aan klanten, dat is wat een webhosting provider doet. Zo ook VGI. In feite parkeer jij je website bij een externe partij, deze partij zorgt er vervolgens voor dat jouw website altijd verbonden is met het internet. Je huurt een stukje van een server, deze staat in een klein- of grootschalig datacenter. Op deze server staan alle documenten die jouw website vormen.

 
 

Door met een goede webhosting partner te werken kun jij echt gaan bouwen aan je onderneming. Je kan veel bezoekers tegelijkertijd verwerken, je website is altijd snel en veilig. Dat is hoe je van bezoekers klanten maakt.

Voordelen webhosting

VGI hosting in simpele taal

  • Top beveiliging van jouw site en mail. Bijvoorbeeld een SSL certificaat wat zorgt voor het bekende groene slotje in de browserbalk.
  • Persoonlijke ondersteuning van VGI, geen chat klantenservice die advies geeft maar het niet mag uitvoeren.
  • Geen PHP limieten, krijg precies de snelheid die je nodig hebt. 
  • Jouw webdesigner heeft ook de hosting in beheer. Dit betekent sneller schakelen en nog meer mogelijkheden.

Wanneer jij webhosting afneemt bij een externe partij hoef je zelf bijvoorbeeld geen onderhoud uit te voeren aan de server. Ook bij problemen hebben deze partijen professionals in dienst die deze snel op kunnen lossen, zo is jouw website altijd binnen de kortste keren weer online. Hierdoor loop jij geen verkopen of aanvragen mis.

Ook het verkrijgen van een SSL-certificaat via je webhosting partner is een groot voordeel. SSL zorgt ervoor dat alle documenten die tussen de server en browser worden uitgewisseld niet gestolen kunnen worden en geheim blijven. Dit zorgt voor een veilig gevoel bij klanten, wat kan bijdragen aan meer verkopen. Een consument geeft zijn geld namelijk liever uit in een veilige omgeving.