Willem van Konijnenburglaan 1a, 5613DW Eindhoven
Jouw auto breng je toch ook naar de garage Een website is niet anders, maar dan met nog meer techniek. Kun jij zonder jouw website?

Schakel VGI Websites & Zo in voor website onderhoud 

Een goed werkende site draait niet alleen om een fraai ontwerp, de nieuwste functionaliteiten en SEO-geoptimaliseerde landingspagina’s. Website onderhoud in Eindhoven is minstens zo belangrijk. Dit is de ideale uitkomst als je hier graag de nodige ondersteuning in ontvangt, of simpelweg geen tijd hebt om dit zelf uit te voeren. Je richt je hierdoor weer volledig op je corebusiness en je doet wat je het liefste doet: ondernemen.

Waarom website onderhoud zo belangrijk is

Een website onderhouden vereist de nodige aandacht. Voer je dit niet of onvoldoende uit, dan liggen online dreigingen op de loer. Denk hierbij aan hackers die met belangrijke bestanden of gegevens aan de haal zijn of een vertraagde website. Om deze zaken te voorkomen, voeren wij graag een website onderhoud voor je uit. Doordat we continu de laatste updates voor je doorvoeren, ben je altijd verzekerd van de laatste functionaliteiten. Heb je vragen? We zijn zeven dagen per week voor je bereikbaar voor de nodige support.

Voordelen webhosting

Ruime ervaring op het gebied van website onderhoud

Naast dat we vele websitedesigns voor bedrijven in diverse branches tot een succes hebben gebracht, voeren we ook een websites onderhoud uit. Hierdoor beschikken onze specialisten over een ruime ervaring en voeren ook graag het onderhoud voor jouw website uit. Je kiest bij ons uit verschillende pakketten, zodat er voldoende mogelijkheden zijn voor je organisatie. Bekijk deze pakketten online of laat je vrijblijvend informeren. Je neemt eenvoudig contact op door een keer te bellen of door een e-mail te sturen.

 • Onderhoud wordpress:
  -technisch onderhoud
  -updates
  -beveiliging
  -backup
 • Onderhoud plugins:
  -technisch
  -updates
  -compatibiliteit checks wordpress versie
 • Ondersteuning Frontend
  -Content en design (tekst, afbeelding etc.)
 • Ondersteuning Hosting
  -afhankelijk van toegankelijkheid
Onze onderhoud pakketten
VGI onderhoud basis
geschikt voor kleine sites
€25
Per maand
Updates wordpress
Updates Plugins
Backups 1x per maand
Technische ondersteuning backend
VGI onderhoud Premium
Geschikt voor webshops en goede websites
€50
per maand
Alles uit basis
+
Frontend ondersteuning
Webshop ondersteuning
Database optimalisatie
Premium Cache
En meer…
Gratis
Website gezondheids check
Bij afname onderhoudspakket