flexile-white-logo
a

VGI WordPress onderhoud

  1. Home
  2.  » 
  3. VGI Diensten
  4.  » VGI WordPress onderhoud

Zorg goed voor jouw website

Altijd een actieve website, clean, veilig en met alle updates

Een website is net als een auto. Zorg jij goed voor jouw auto, dan zorgt hij goed voor jou. Een goed onderhouden website laadt sneller, is veiliger, wordt door Google hoger gerankt en het belangrijkste van allemaal, jouw bedrijf zit nooit zonder. 

Belangrijke redenen voor website onderhoud

Wat zit er allemaal in het wordpress onderhoud pakket

Een vraag die wij vaak krijgen en wij kunnen ons dat goed voorstellen. Jij hebt verstand van wat jouw bedrijf doet en wij van websites. Wij gaan je helpen.

N

Wij zorgen voor dagelijkse backups - binnen no-time weer een website

N

Updates worden gecheckt en op een veilige manier uitgevoerd

N

Database wordt opgeschoond en geoptimaliseerd - hoe lichter hoe sneller

N

Ontvang meldingen wanneer jouw website offline is om wat voor reden dan ook

N

Jouw website beveiligd tegen malware, hackers en andere kwaadwillende software

N

Licenties voor plugins worden automatisch verlengd

N

Elke 2e van de maand een volledig rapport in begrijpelijke taal vol relevante informatie. (vraag ons een voorbeeld rapport)

Herken jij jezelf hierin?

Wij kunnen elkaar helpen

Hoe je ons kunt helpen? Geef ons het vertrouwen om jou vrijblijvend te laten zien wat er WEL mogelijk is

Jouw website is geleverd door ons. Wij dragen graag zorg voor waar wij jou aan helpen. Met een onderhoudscontract blijven wij elkaars beste reclame.

Korte lijntjes met ons als partner. Betrouwbaar bedrijf met meerdere werknemers. En een trackrecord van het behouden van 96% van onze klanten vanaf het eerste uur.

Wij lossen (pro)actief alle problemen mbt jouw website of webshop op. Alhoewel het officieel niet in het pakket valt, helpen wij jou ook met hosting of email problemen.

24/7 Optimaal online

Sneller ladend, modernste technieken, 110% beter dan wat je had.

100% op ieder soort scherm

Mobiel, tablet, groot scherm, klein scherm. Jouw website ziet er altijd goed uit

Korte lijntjes

Wij bieden altijd support. bereik ons per telefoon, whatsapp of e-mail.

Telefoon support - 040 2202403

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden. Buiten kantoortijden kun je ons whatsapp hulplijn gebruiken

Email - support@vgigroup.nl

Uitgebreid support nodig? Mail ons op dit email adres en mijn collegas en ik zitten erboven op.

Wil jij weten waar jouw kansen liggen?

VGI Websites

WAAROM WEBSITE ONDERHOUD ZO BELANGRIJK IS

Een goed werkende site draait niet alleen om een fraai ontwerp, de nieuwste functionaliteiten en SEO-geoptimaliseerde landingspagina’s. Website onderhoud in Eindhoven is minstens zo belangrijk. Dit is de ideale uitkomst als je hier graag de nodige ondersteuning in ontvangt, of simpelweg geen tijd hebt om dit zelf uit te voeren. Je richt je hierdoor weer volledig op je corebusiness en je doet wat je het liefste doet: ondernemen.

Een website onderhouden vereist de nodige aandacht. Voer je dit niet of onvoldoende uit, dan liggen online dreigingen op de loer. Denk hierbij aan hackers die met belangrijke bestanden of gegevens aan de haal zijn of een vertraagde website. Om deze zaken te voorkomen, voeren wij graag een website onderhoud voor je uit. Doordat we continu de laatste updates voor je doorvoeren, ben je altijd verzekerd van de laatste functionaliteiten. Heb je vragen? We zijn zeven dagen per week voor je bereikbaar voor de nodige support.

Ruime ervaring op het gebied van website onderhoud
Naast dat we vele websitedesigns voor bedrijven in diverse branches tot een succes hebben gebracht, voeren we ook een websites onderhoud uit. Hierdoor beschikken onze specialisten over een ruime ervaring en voeren ook graag het onderhoud voor jouw website uit. Je kiest bij ons uit verschillende pakketten, zodat er voldoende mogelijkheden zijn voor je organisatie. Bekijk deze pakketten online of laat je vrijblijvend informeren. Je neemt eenvoudig contact op door een keer te bellen of door een e-mail te sturen.

Wat wij zouden kunnen realiseren

Met bewezen technieken

Als topspeler op webdesign en online marketin gebied, zijn wij in staat om top resultaten te behalen. 

  • Minimale groei in traffic 65% 65%
  • Minimale groei leads 55% 55%
  • Snelheid op Google Pagespeedscore 99% 99%

Laat jouw website analyseren

Echte mensen, echte ervaringen

Klantcases - onze projecten

Naomi van Aarle - Kwalitatief schoon

Graag beveel ik iedereen VGI Websites & Zo aan.
Olaf levert vakkundig werk en luistert naar al je wensen. Door de korte lijnen en duidelijke communicatie weet hij binnen no-time een creatie te maken, met als eindstand een verbluffend resultaat. Mijn website straalt nu dankzij jou, volledig uit waar het bedrijf dan ook voor staat. Keep up the good work!

Bram Willemse - N&W Groep

Alles wat online gebeurt leg ik bij Olaf van VGI Websites & Zo neer. Mijn website verandert en groeit met ons bedrijf mee net als de diensten die ik bij VGI afneem. Wij begonnen met alleen de website en nu worden er succesvol Google advertenties gedraaid. Super tevreden!

Lieke schrijft - Bureau Burgwallen

Olaf maakt en onderhoud al een paar jaar mijn site. Niet alleen is ie super betrokken maar ook legt hij de lat hoor voor zichzelf. Dat maakt dat je zeker weet dat je het beste én het mooiste krijgt. Plus: met vragen kan je hem altijd even appen, dus laagdrempelig en supersnelle service. Elke euro waard. Liekeschrijft.amsterdam is fan 💛

Freek van hek - Acasa Dining

Goed geholpen met het bouwen van een nieuwe website. Realistische feedback gekregen op mijn eigen ontwerp, ideeën en samen tot een meesterwerk gekomen. Enorm dankbaar voor wat Olaf gerealiseerd heeft!

Martijn van Heesch - Martijn Kookt

Samenwerking met Olaf is uitstekend, hij weet precies wat mijn wens is! Ik krijg nu al veel complimenten over mijn website die door Olaf gebouwd is, top! Nogmaals dank Olaf!

Anneke Pieters - Vermeulen - ASP Groep

Van huisstijl doorvoeren op de Website, naar eerlijke adviezen over wat er wel en niet mogelijk is. Wij komen voor al onze websites altijd terug bij VGI.

Trots op onze samenwerkingen

Zij gingen jou voor.