Website maken

Zoek je naar een ervaren en betrouwbare partij die een website maken voor je uit kan voeren? Zoek dan niet verder en neem een keer contact op met het team van VGI Websites & Zo. We communiceren in korte lijnen en betrekken je nauw bij het complete proces. Hierdoor weet je zeker dat iedere ontwerpkeuze geheel naar wens is en dat je website bomvol functionaliteiten zit waar je écht wat aan hebt. Dat maakt het ontwerpen voor ons makkelijker en voor jou vele malen duidelijker.

EEN WEBSITE MAKEN INCLUSIEF WORDPRESS ONDERHOUD

Het maken van een website kunnen we onder meer in WordPress voor je uitvoeren. Om het onderhoud net even wat makkelijker voor je te maken, nemen wij dat ook graag voor je uit handen. Wij verzorgen allerlei soorten wordpress onderhoud. Liever persoonlijk contact? Dan staan we je ook graag via onze live chat te woord. Hierdoor weet je zeker dat niet alleen het maken van een website in Eindhoven bij ons in goede handen is, maar dat je ook voor alle nodige support bij ons helemaal goed zit.

Domein en hosting. Beide kunnen wij ook regelen. Voor de rest zouden teksten en afbeeldingen handig zijn. Maar ook daar kunnen wij in helpen.

Onze prijzen staan redelijk vast. Toch luisteren wij graag eerst naar wat jij nodig hebt. Zo blijven onze prijzen maatwerk en daarmee transparant en eerlijk. Je betaalt bij ons altijd 50% vooraf en 50% bij tevreden oplevering. Komt dat niet uit? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Yes dat kunnen we natuurlijk! Wij hebben gespecialiseerde tekstschrijvers in dienst. Afbeeldingen kunnen wij regelen met fotografen en onze bronnen bij stockfoto sites.

Reken op zo’n 2-4 weken. Afhankelijk van hoe snel we alle informatie en materiaal hebben en hoe lekker wij samenwerken!

VRAGEN OVER WEBSITES MAKEN? NEEM CONTACT OP!

Via het online portfolio krijg je al een duidelijk beeld over de mogelijkheden die er zoal voor je bedrijf zijn? Wil je graag meer weten over wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van websites maken? Stel je vragen door een e-mail te sturen of door even te bellen. Indien gewenst plannen we meteen en kennismakingsgesprek met je in, waar we jouw wensen haarscherp in beeld kunnen brengen. Ons team denkt graag met je mee en we voorzien je altijd van een voorstel op maat.

VGI Websites
Een greep uit onze websites

Iedere opdrachtgever heeft zijn eigen visie. Daarom zijn wij ook vooral benieuwd naar wat jij mooi vindt. Laat het ons weten!