flexile-white-logo
a

Webshop bouwen Den Bosch

  1. Home
  2.  » Webshop bouwen Den Bosch

Alle instrumenten om zorgeloos omzet te maken

VGI Webshop: een mooie winkel en een stoep vol klanten.

Heb jij een product en spendeer je teveel tijd en levert het je te weinig klanten op? Zonde van jouw tijd en zonde van de kansen die jij laat liggen. Wij werken samen met ambitieuze webshop eigenaren die meer tijd willen overhouden en meer resultaat willen boeken met hun webshop.

Ben jij deze ondernemer?

Nu echt meer verkopen met jouw webshop?

Er zijn verschillende redenen waarom jouw webshop niet de omzet genereert die het zou kunnen draaien. Er zijn zelfs zoveel redenen dat wij ons kunnen voorstellen dat jij hulp nodig hebt.

N

Jouw webshop navigeert niet lekker

N

De klantreis van home naar afrekenen is nooit geoptimaliseed

N

De handling van order tot verzenden is niet geautomatiseerd

N

De verkoopwaarde van een order wordt niet slim opgewaardeerd.

N

Er is geen database of tracking ingesteld voor retargeting

N

Je hebt tientallen gevulde winkelmandjes per dag die niet afgerekend worden

N

Jouw huidige webdesigner reageert niet of te langzaam op jouw support vragen

Herken jij jezelf hierin?

Wij kunnen elkaar helpen

Hoe je ons kunt helpen? Geef ons het vertrouwen om jou vrijblijvend te laten zien wat er WEL mogelijk is

Hoge standaarden, kwaliteit hoog in het vaandel, 100% geoptimaliseerd. Snelladend Kortom een topwebsite

Korte lijntjes met ons als partner. Betrouwbaar bedrijf met meerdere werknemers. En een trackrecord van het behouden van 96% van onze klanten vanaf het eerste uur.

Elke webshop die wij opleveren is meer dan alleen een online winkel. Het werkt op de achtergrond 24/7 door voor jou. Van het verspreiden van brand awareness tot het verkopen van jouw product. Het binden van een klant aan jouw merk is ons doel.

24/7 Optimaal online

Sneller ladend, modernste technieken, 110% beter dan wat je had.

100% op ieder soort scherm

Mobiel, tablet, groot scherm, klein scherm. Jouw website ziet er altijd goed uit

Korte lijntjes

Wij bieden altijd support. bereik ons per telefoon, whatsapp of e-mail.

Telefoon support - 040 2202403

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden. Buiten kantoortijden kun je ons whatsapp hulplijn gebruiken

Email - support@vgigroup.nl

Uitgebreid support nodig? Mail ons op dit email adres en mijn collegas en ik zitten erboven op.

Wil jij weten waar jouw kansen liggen?

VGI Websites

Laat een website bouwen in Den Bosch en wees je concurrenten een stap voor

Je kunt jouw concurrenten een stap voor zijn door te zorgen dat jouw webshop zich onderscheidt van die van hen. Jouw bedrijf kan profiteren van een concurrentievoordeel op de markt door een optimale (online) presentatie van jouw producten en diensten. Heb je geen idee hoe je dit aanpakt en weet je niet waar je op moet letten? We helpen je graag! Bekijk ons aanbod en ontdek wat de mogelijkheden zijn. In ons portfolio kun je voorbeelden zien van websites en webshops die wij reeds voor andere klanten hebben gebouwd. Als zo’n webshop jou ook wat lijkt, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en laat ons voor jou een webshop bouwen in Den Bosch.

Een professionele webshop laten bouwen in Den Bosch door VGI Websites & Zo

Bij VGI Websites & Zo ben je aan het juiste adres om een professionele webshop te laten bouwen in Den Bosch. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen, beoordelen we jouw bedrijf en bekijken we de diensten of producten die je aanbiedt. In het gesprek zal naar voren komen op welke manier juist jij meerwaarde kunt bieden aan je klanten. Vervolgens is het aan ons de taak om deze USP’s op een duidelijke en pakkende manier over te brengen naar jouw doelgroep. Uiteraard letten wij, naast de presentatie van jouw producten, ook op de vindbaarheid van je webwinkel in de verschillende zoekmachines en richten wij ons op het klantgemak binnen de webshop. Klanten die gemakkelijk konden vinden waar ze naar op zoek waren en waarbij het bestelproces vlekkeloos verliep, zullen een volgende keer hoogstwaarschijnlijk terugkeren.

Je Woocommerce webshop laten bouwen in Den Bosch

Als je geïnteresseerd bent in een Woocommerce webshop laten bouwen in Den Bosch, dan staan de medewerkers van VGI Websites & Zo voor je klaar. Nadat de website voldoet aan de gestelde eisen, zullen we je website online zetten en desgewenst onderhouden. Zo geef je alle zorgen omtrent je webshop uit handen aan een specialistisch team en hiermee heb jij des te meer tijd om je te richten op al je offline werkzaamheden. Neem gerust contact met ons voor meer informatie over de mogelijke functionaliteiten waarmee we je webwinkel kunnen uitrusten of als je benieuwd bent naar de mogelijke designs.

Wat wij zouden kunnen realiseren

Met bewezen technieken

Als topspeler op webdesign en online marketin gebied, zijn wij in staat om top resultaten te behalen. 

  • Minimale groei in traffic 65% 65%
  • Minimale groei leads 55% 55%
  • Snelheid op Google Pagespeedscore 99% 99%

Laat jouw website analyseren

Echte mensen, echte ervaringen

Klantcases - onze projecten

Naomi van Aarle - Kwalitatief schoon

Graag beveel ik iedereen VGI Websites & Zo aan.
Olaf levert vakkundig werk en luistert naar al je wensen. Door de korte lijnen en duidelijke communicatie weet hij binnen no-time een creatie te maken, met als eindstand een verbluffend resultaat. Mijn website straalt nu dankzij jou, volledig uit waar het bedrijf dan ook voor staat. Keep up the good work!

Bram Willemse - N&W Groep

Alles wat online gebeurt leg ik bij Olaf van VGI Websites & Zo neer. Mijn website verandert en groeit met ons bedrijf mee net als de diensten die ik bij VGI afneem. Wij begonnen met alleen de website en nu worden er succesvol Google advertenties gedraaid. Super tevreden!

Lieke schrijft - Bureau Burgwallen

Olaf maakt en onderhoud al een paar jaar mijn site. Niet alleen is ie super betrokken maar ook legt hij de lat hoor voor zichzelf. Dat maakt dat je zeker weet dat je het beste én het mooiste krijgt. Plus: met vragen kan je hem altijd even appen, dus laagdrempelig en supersnelle service. Elke euro waard. Liekeschrijft.amsterdam is fan 💛

Freek van hek - Acasa Dining

Goed geholpen met het bouwen van een nieuwe website. Realistische feedback gekregen op mijn eigen ontwerp, ideeën en samen tot een meesterwerk gekomen. Enorm dankbaar voor wat Olaf gerealiseerd heeft!

Martijn van Heesch - Martijn Kookt

Samenwerking met Olaf is uitstekend, hij weet precies wat mijn wens is! Ik krijg nu al veel complimenten over mijn website die door Olaf gebouwd is, top! Nogmaals dank Olaf!

Anneke Pieters - Vermeulen - ASP Groep

Van huisstijl doorvoeren op de Website, naar eerlijke adviezen over wat er wel en niet mogelijk is. Wij komen voor al onze websites altijd terug bij VGI.

Trots op onze samenwerkingen

Zij gingen jou voor.