flexile-white-logo
a

Webshop maken Den Bosch

  1. Home
  2.  » Webshop maken Den Bosch

Alle instrumenten om zorgeloos omzet te maken

VGI Webshop: een mooie winkel en een stoep vol klanten.

Heb jij een product en spendeer je teveel tijd en levert het je te weinig klanten op? Zonde van jouw tijd en zonde van de kansen die jij laat liggen. Wij werken samen met ambitieuze webshop eigenaren die meer tijd willen overhouden en meer resultaat willen boeken met hun webshop.

Ben jij deze ondernemer?

Nu echt meer verkopen met jouw webshop?

Er zijn verschillende redenen waarom jouw webshop niet de omzet genereert die het zou kunnen draaien. Er zijn zelfs zoveel redenen dat wij ons kunnen voorstellen dat jij hulp nodig hebt.

N

Jouw webshop navigeert niet lekker

N

De klantreis van home naar afrekenen is nooit geoptimaliseed

N

De handling van order tot verzenden is niet geautomatiseerd

N

De verkoopwaarde van een order wordt niet slim opgewaardeerd.

N

Er is geen database of tracking ingesteld voor retargeting

N

Je hebt tientallen gevulde winkelmandjes per dag die niet afgerekend worden

N

Jouw huidige webdesigner reageert niet of te langzaam op jouw support vragen

Herken jij jezelf hierin?

Wij kunnen elkaar helpen

Hoe je ons kunt helpen? Geef ons het vertrouwen om jou vrijblijvend te laten zien wat er WEL mogelijk is

Hoge standaarden, kwaliteit hoog in het vaandel, 100% geoptimaliseerd. Snelladend Kortom een topwebsite

Korte lijntjes met ons als partner. Betrouwbaar bedrijf met meerdere werknemers. En een trackrecord van het behouden van 96% van onze klanten vanaf het eerste uur.

Elke webshop die wij opleveren is meer dan alleen een online winkel. Het werkt op de achtergrond 24/7 door voor jou. Van het verspreiden van brand awareness tot het verkopen van jouw product. Het binden van een klant aan jouw merk is ons doel.

24/7 Optimaal online

Sneller ladend, modernste technieken, 110% beter dan wat je had.

100% op ieder soort scherm

Mobiel, tablet, groot scherm, klein scherm. Jouw website ziet er altijd goed uit

Korte lijntjes

Wij bieden altijd support. bereik ons per telefoon, whatsapp of e-mail.

Telefoon support - 040 2202403

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden. Buiten kantoortijden kun je ons whatsapp hulplijn gebruiken

Email - support@vgigroup.nl

Uitgebreid support nodig? Mail ons op dit email adres en mijn collegas en ik zitten erboven op.

Wil jij weten waar jouw kansen liggen?

VGI Websites

Laat je webshop maken in Den Bosch door de specialisten van VGI Websites & Zo

Het maken van een webshop in Den Bosch kan jouw bedrijf vele voordelen opleveren, maar omdat er al zoveel webshops zijn, kan het lastig zijn om je te onderscheiden van je concurrenten. Wanneer je ervoor kiest om je webshop te laten maken door de specialisten van VGI Websites & Zo, kies je voor een partij die weet hoe je de beste online prestaties kunt realiseren, waarmee je jouw organisatie een concurrentievoordeel op de markt geeft. Daarnaast zullen onze medewerkers met hun kennis en ervaring jouw bedrijfsboodschap helder overbrengen aan de betreffende doelgroep door onder andere slim gebruik te maken van kleuren, lettertypen en afbeeldingen.

Je webshop laten maken in Den Bosch

Wij gaan niet lukraak beginnen met het maken van je webshop. Voordat we van start gaan, analyseren we je bedrijf. We kijken onder meer naar de producten of diensten die je wilt aanbieden in de webwinkel en we bekijken uitvoerig welke doelen en doelstellingen je hebt. Met deze informatie kunnen we de punten die jouw bedrijf uniek maken ten opzichte van andere organisaties in kaart brengen en op een heldere manier communiceren naar je klanten. Uiteraard zorgen wij ook voor een hoog gebruikersgemak en creëren we een webshop die geschikt is voor alle apparaten, zodat je klanten niet alleen via hun computer kunnen winkelen, maar ook vanaf hun mobiel of tablet.

Woocommerce webshop laten maken Den Bosch

Als je wilt weten welke mogelijkheden er zijn om een Woocommerce webshop te laten maken in Den Bosch door VGI Websites & Zo, bekijk dan vooral eens ons portofolio om een beter beeld te krijgen van de verschillende mogelijkheden. Wellicht zit je nog met vragen over de verschillende functies, waarmee we jouw webwinkel kunnen uitrusten of is heb je nog vragen omtrent de mogelijkheden voor jouw nieuwe webshop. In dit geval kun je contact met ons opnemen en jouw vragen aan ons voorleggen. Wij zullen je dan precies uitleggen hoe we jou van dienst kunnen zijn. Ook wanneer je al precies voor ogen hebt hoe je webshop eruit moet zien en welke functies deze moet hebben, kun je ons contacteren. We helpen je graag om jouw (online) dromen te verwezenlijken.

Wat wij zouden kunnen realiseren

Met bewezen technieken

Als topspeler op webdesign en online marketin gebied, zijn wij in staat om top resultaten te behalen. 

  • Minimale groei in traffic 65% 65%
  • Minimale groei leads 55% 55%
  • Snelheid op Google Pagespeedscore 99% 99%

Laat jouw website analyseren

Echte mensen, echte ervaringen

Klantcases - onze projecten

Naomi van Aarle - Kwalitatief schoon

Graag beveel ik iedereen VGI Websites & Zo aan.
Olaf levert vakkundig werk en luistert naar al je wensen. Door de korte lijnen en duidelijke communicatie weet hij binnen no-time een creatie te maken, met als eindstand een verbluffend resultaat. Mijn website straalt nu dankzij jou, volledig uit waar het bedrijf dan ook voor staat. Keep up the good work!

Bram Willemse - N&W Groep

Alles wat online gebeurt leg ik bij Olaf van VGI Websites & Zo neer. Mijn website verandert en groeit met ons bedrijf mee net als de diensten die ik bij VGI afneem. Wij begonnen met alleen de website en nu worden er succesvol Google advertenties gedraaid. Super tevreden!

Lieke schrijft - Bureau Burgwallen

Olaf maakt en onderhoud al een paar jaar mijn site. Niet alleen is ie super betrokken maar ook legt hij de lat hoor voor zichzelf. Dat maakt dat je zeker weet dat je het beste én het mooiste krijgt. Plus: met vragen kan je hem altijd even appen, dus laagdrempelig en supersnelle service. Elke euro waard. Liekeschrijft.amsterdam is fan 💛

Freek van hek - Acasa Dining

Goed geholpen met het bouwen van een nieuwe website. Realistische feedback gekregen op mijn eigen ontwerp, ideeën en samen tot een meesterwerk gekomen. Enorm dankbaar voor wat Olaf gerealiseerd heeft!

Martijn van Heesch - Martijn Kookt

Samenwerking met Olaf is uitstekend, hij weet precies wat mijn wens is! Ik krijg nu al veel complimenten over mijn website die door Olaf gebouwd is, top! Nogmaals dank Olaf!

Anneke Pieters - Vermeulen - ASP Groep

Van huisstijl doorvoeren op de Website, naar eerlijke adviezen over wat er wel en niet mogelijk is. Wij komen voor al onze websites altijd terug bij VGI.

Trots op onze samenwerkingen

Zij gingen jou voor.