flexile-white-logo
a

Webshop maken Tilburg

  1. Home
  2.  » Webshop maken Tilburg

Alle instrumenten om zorgeloos omzet te maken

VGI Webshop: een mooie winkel en een stoep vol klanten.

Heb jij een product en spendeer je teveel tijd en levert het je te weinig klanten op? Zonde van jouw tijd en zonde van de kansen die jij laat liggen. Wij werken samen met ambitieuze webshop eigenaren die meer tijd willen overhouden en meer resultaat willen boeken met hun webshop.

Ben jij deze ondernemer?

Nu echt meer verkopen met jouw webshop?

Er zijn verschillende redenen waarom jouw webshop niet de omzet genereert die het zou kunnen draaien. Er zijn zelfs zoveel redenen dat wij ons kunnen voorstellen dat jij hulp nodig hebt.

N

Jouw webshop navigeert niet lekker

N

De klantreis van home naar afrekenen is nooit geoptimaliseed

N

De handling van order tot verzenden is niet geautomatiseerd

N

De verkoopwaarde van een order wordt niet slim opgewaardeerd.

N

Er is geen database of tracking ingesteld voor retargeting

N

Je hebt tientallen gevulde winkelmandjes per dag die niet afgerekend worden

N

Jouw huidige webdesigner reageert niet of te langzaam op jouw support vragen

Herken jij jezelf hierin?

Wij kunnen elkaar helpen

Hoe je ons kunt helpen? Geef ons het vertrouwen om jou vrijblijvend te laten zien wat er WEL mogelijk is

Hoge standaarden, kwaliteit hoog in het vaandel, 100% geoptimaliseerd. Snelladend Kortom een topwebsite

Korte lijntjes met ons als partner. Betrouwbaar bedrijf met meerdere werknemers. En een trackrecord van het behouden van 96% van onze klanten vanaf het eerste uur.

Elke webshop die wij opleveren is meer dan alleen een online winkel. Het werkt op de achtergrond 24/7 door voor jou. Van het verspreiden van brand awareness tot het verkopen van jouw product. Het binden van een klant aan jouw merk is ons doel.

24/7 Optimaal online

Sneller ladend, modernste technieken, 110% beter dan wat je had.

100% op ieder soort scherm

Mobiel, tablet, groot scherm, klein scherm. Jouw website ziet er altijd goed uit

Korte lijntjes

Wij bieden altijd support. bereik ons per telefoon, whatsapp of e-mail.

Telefoon support - 040 2202403

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden. Buiten kantoortijden kun je ons whatsapp hulplijn gebruiken

Email - support@vgigroup.nl

Uitgebreid support nodig? Mail ons op dit email adres en mijn collegas en ik zitten erboven op.

Wil jij weten waar jouw kansen liggen?

VGI Websites

Een webshop maken in Tilburg overlaten aan de professionals van VGI Websites & Zo

Een webshop bouwen klinkt wellicht simpel, maar het maken van een goede webshop bestaat uit zoveel meer dan een strak design en een goede weergave van je producten of diensten. Wanneer je een webshop maken in Tilburg overlaat aan de professionals van VGI Websites & Zo, zal jouw webwinkel zeer gebruiksvriendelijk worden voor je klanten. Zij zullen met het grootste gemak door je webshop kunnen navigeren en de laadtijd zal laag zijn, wat bijdraagt aan een fijne (online) winkelervaring. Uiteraard zorgen wij er eveneens voor dat jouw webwinkel compatibel is met smartphones en tablets, zodat je klanten via meerdere devices een aangename winkelervaring zullen beleven.

Je webshop laten maken in Tilburg door VGI Websites & Zo

Je webshop laten maken in Tilburg door VGI Websites & Zo kan een grote meerwaarde zijn voor je onderneming. Zo zal je bedrijf onder andere een stuk betrouwbaarder overkomen op het moment dat klanten ook online bij je terecht kunnen voor je producten of diensten. In een wereld waarin steeds vaker online naar informatie wordt gezocht en waarin shoppen via de laptop of telefoon heel gebruikelijk is, is het van cruciaal belangrijk dat jouw website perfect in orde is. Als de websites van je concurrenten fijner zijn in gebruik of functies bieden die jouw website niet heeft, dan loop je mogelijk veel toekomstige of terugkerende klanten en conversies mis. Het laten maken van je webshop bij VGI Websites & Zo is daarom een goede investering!

Jouw eigen Woocommerce webshop laten maken in Tilburg

Wil jij jouw eigen Woocommerce webshop laten maken in Tilburg? Neem dan eens een kijkje in onze portfolio om een idee te krijgen van wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Door telefonisch contact met ons op te nemen, kunnen we samen een kennismakingsgesprek inplannen waarin we de mogelijkheden kunnen bespreken. Als jouw webshop eenmaal online staat, dan kun je deze ook door ons laten onderhouden, zodat jij hier verder geen omkijken naar hebt. Je kunt ons bij eventuele problemen zeven dagen per week bereiken, zodat we het probleem binnen no time voor je kunnen oplossen.

Wat wij zouden kunnen realiseren

Met bewezen technieken

Als topspeler op webdesign en online marketin gebied, zijn wij in staat om top resultaten te behalen. 

  • Minimale groei in traffic 65% 65%
  • Minimale groei leads 55% 55%
  • Snelheid op Google Pagespeedscore 99% 99%

Laat jouw website analyseren

Echte mensen, echte ervaringen

Klantcases - onze projecten

Naomi van Aarle - Kwalitatief schoon

Graag beveel ik iedereen VGI Websites & Zo aan.
Olaf levert vakkundig werk en luistert naar al je wensen. Door de korte lijnen en duidelijke communicatie weet hij binnen no-time een creatie te maken, met als eindstand een verbluffend resultaat. Mijn website straalt nu dankzij jou, volledig uit waar het bedrijf dan ook voor staat. Keep up the good work!

Bram Willemse - N&W Groep

Alles wat online gebeurt leg ik bij Olaf van VGI Websites & Zo neer. Mijn website verandert en groeit met ons bedrijf mee net als de diensten die ik bij VGI afneem. Wij begonnen met alleen de website en nu worden er succesvol Google advertenties gedraaid. Super tevreden!

Lieke schrijft - Bureau Burgwallen

Olaf maakt en onderhoud al een paar jaar mijn site. Niet alleen is ie super betrokken maar ook legt hij de lat hoor voor zichzelf. Dat maakt dat je zeker weet dat je het beste én het mooiste krijgt. Plus: met vragen kan je hem altijd even appen, dus laagdrempelig en supersnelle service. Elke euro waard. Liekeschrijft.amsterdam is fan 💛

Freek van hek - Acasa Dining

Goed geholpen met het bouwen van een nieuwe website. Realistische feedback gekregen op mijn eigen ontwerp, ideeën en samen tot een meesterwerk gekomen. Enorm dankbaar voor wat Olaf gerealiseerd heeft!

Martijn van Heesch - Martijn Kookt

Samenwerking met Olaf is uitstekend, hij weet precies wat mijn wens is! Ik krijg nu al veel complimenten over mijn website die door Olaf gebouwd is, top! Nogmaals dank Olaf!

Anneke Pieters - Vermeulen - ASP Groep

Van huisstijl doorvoeren op de Website, naar eerlijke adviezen over wat er wel en niet mogelijk is. Wij komen voor al onze websites altijd terug bij VGI.

Trots op onze samenwerkingen

Zij gingen jou voor.