Website laten
maken Eindhoven
Website laten maken Eindhoven

Een website laten maken in Eindhoven, bomvol handige functies

Ga je een website laten maken in Eindhoven, dan wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat deze geheel naar wens is. Niet alleen moet het design perfect bij je huisstijl aansluiten, het nieuwe design moet ook SEO-technisch geoptimaliseerd zijn en voorzien zijn van de laatste updates. Laat je je website ontwerpen door de specialisten van VGI Websites & Zo, dan ben je daar altijd van verzekerd. Het eindresultaat? Een website bomvol handige functies en met een strak design. Beter kan het niet worden!

 

Een website laten maken in Eindhoven door VGI Websites & Zo

Veel ondernemers kiezen bij een websites laten maken in Eindhoven voor ons. Helemaal niet zo vreemd, want dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij vele projecten voor verschillende branches opgeleverd. Of je nu een eenmanszaak of een grotere onderneming hebt en of je nu net begint met je bedrijf of al enige jaren werkzaam bent, in alle gevallen ben je bij ons aan het juiste adres. Meer weten over wat de mogelijkheden zijn op het gebied van websites laten maken in Eindhoven? Bekijk onze gerealiseerde projecten online en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

 

Een website maken in Eindhoven doe je bij VGI Websites & Zo

Persoonlijk contact, een strak design, een SEO-technisch geoptimaliseerde website en website onderhoud staan bij ons altijd centraal. Laat een website maken in Eindhoven daarom volledig aan ons over. Hierdoor hoef je je nergens druk om te maken en focus je je volledig op hetgeen dat er écht toe doet: je corebusiness. Meer weten? Neem dan contact met ons op per e-mail of per telefoon (contactgegevens in de footer). We nodigen je graag uit voor een kop koffie op kantoor, gevestigd aan de Willem van Konijnenburglaan 1a in Eindhoven.

 

Domein en hosting. Beide kunnen wij ook regelen. Voor de rest zouden teksten en afbeeldingen handig zijn. Maar ook daar kunnen wij in helpen.

Onze prijzen staan redelijk vast. Toch luisteren wij graag eerst naar wat jij nodig hebt. Zo blijven onze prijzen maatwerk en daarmee transparant en eerlijk. Je betaalt bij ons altijd 50% vooraf en 50% bij tevreden oplevering. Komt dat niet uit? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Yes dat kunnen we natuurlijk! Wij hebben gespecialiseerde tekstschrijvers in dienst. Afbeeldingen kunnen wij regelen met fotografen en onze bronnen bij stockfoto sites.

Reken op zo’n 2-4 weken. Afhankelijk van hoe snel we alle informatie en materiaal hebben en hoe lekker wij samenwerken!

VGI Websites
Een greep uit onze websites

Iedere opdrachtgever heeft zijn eigen visie. Daarom zijn wij ook vooral benieuwd naar wat jij mooi vindt. Laat het ons weten!